Aanbod‎ > ‎

Naar een beter functioneren

Het is niet steeds makkelijk om werk, alles wat gevraagd wordt in een thuissituatie en onze hobby’s op een evenwichtige manier te combineren. Je wordt verondersteld een goede moeder, een goede werknemer, echtgenote te zijn. Maar wie dit alles tegelijk wil realiseren, en op alle vlakken de perfectie nastreeft, zal zich al snel overtillen.

In deze vorming gaan we op zoek naar nieuwe mogelijkheden en vaardigheden die vaak in ons schuilen maar waar wij nog geen weet van hebben. De macht van de gewoonte kan heel krachtig zijn. Het ontdekken van deze verdoken eigenschappen zullen ons toestaan om de verschillende ‘rollen’ die we in ons leven opnemen, niet stug maar op een aangename manier op te nemen.

Meer inzichten èn vaardigheden verschaffen vraagt natuurlijk om een langer proces, wellicht zelfs een heel leven lang, maar het is steeds boeiend te weten wat je sluimerende mogelijkheden zijn en vooral hoe toepasbaar je die kan maken in jouw leven.

Het geheel resulteert in een dynamische groeimentaliteit en een krachtig groeivermogen, via een groter zelfvertrouwen, beter organisatietalent en een sterk verbeterde manier van communiceren.


Begeleider(s)

  • Lut Celie: psychotherapeut, verliestherapeut, trainingsdocent

Doelgroepen

  • Professionelen
  • Begeleiders
  • Opvoeders
  • Ouders
  • E.a.

Praktisch

Deze module kan als avondvoordracht, dagdeel of dagvorming worden aangevraagd

Contact

Vzw De Bleekweide
Groot-Begijnhof 16
9040 Sint-Amandsberg (Gent)

E-mail:
lutcelie@bleekweide.be